Dzień Dobry TVN

sezon 5

Dzień Dobry TVN

Hanna Stolińska-Fiedorowicz wyjaśniła, dlaczego warto jeść zielone warzywa. – Kojarzą nam się ze zdrowym odżywianiem, z odchudzaniem, z dietą wegetariańską i na tym się niestety kończy – powiedziała w „Dzień Dobry TVN” dietetyk kliniczny. – Spożycie warzyw niestety spada, a warzywa są najważniejsze – dodała. Dlaczego warzywa zielone są najzdrowsze.

Jak zachować się na chwile przed wypadkiem?

Ekspert ds. bezpieczeństwa Sylwester Pawłowski powiedział, jak przygotować się bezpiecznie do podróży, co pozwoli w uniknięciu wypadku. Jak prawidłowo zapiąć pas bezpieczeństwa?

Mam ochotę na… roślinne śniadanie z pyszną kawą

Lara Gessler w swoim cyklu „Mam ochotę na…” szuka ciekawych miejsc w Warszawie, gdzie można dobrze zjeść. Tym razem miała ochotę na dobrą kawę. Co jeszcze zamówiła? Kim są właściciele kawiarni i skąd pomysł na kuchnię wegetariańską? – My nie jemy mięsa i chcieliśmy, żeby to miejsce było prawdziwe – powiedziała właścicielka Karolina Trzcińska.

Mam ochotę na śniadanie wegańskie

Lara Gessler, zainspirowana swoją wizytą w kawiarni Karoliny Trzcińskiej i Pawła Trzcińskiego, przygotowywała w kuchni programu wegetariańskie śniadanie.

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
13.03.2019 cz. II
Hanna Stolińska-Fiedorowicz wyjaśniła, dlaczego warto jeść zielone warzywa.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2019
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Hanna Stolińska-Fiedorowicz wyjaśniła, dlaczego warto jeść zielone warzywa. – Kojarzą nam się ze zdrowym odżywianiem, z odchudzaniem, z dietą wegetariańską i na tym się niestety kończy – powiedziała w „Dzień Dobry TVN” dietetyk kliniczny. – Spożycie warzyw niestety spada, a warzywa są najważniejsze – dodała. Dlaczego warzywa zielone są najzdrowsze. Jak zachować się na chwile przed wypadkiem? Ekspert ds. bezpieczeństwa Sylwester Pawłowski powiedział, jak przygotować się bezpiecznie do podróży, co pozwoli w uniknięciu wypadku. Jak prawidłowo zapiąć pas bezpieczeństwa? Mam ochotę na… roślinne śniadanie z pyszną kawą Lara Gessler w swoim cyklu „Mam ochotę na…” szuka ciekawych miejsc w Warszawie, gdzie można dobrze zjeść. Tym razem miała ochotę na dobrą kawę. Co jeszcze zamówiła? Kim są właściciele kawiarni i skąd pomysł na kuchnię wegetariańską? – My nie jemy mięsa i chcieliśmy, żeby to miejsce było prawdziwe – powiedziała właścicielka Karolina Trzcińska. Mam ochotę na śniadanie wegańskie Lara Gessler, zainspirowana swoją wizytą w kawiarni Karoliny Trzcińskiej i Pawła Trzcińskiego, przygotowywała w kuchni programu wegetariańskie śniadanie.
adsbygoogle prebid adocean ado