W kuchni „Dzień Dobry TVN” szef kuchni Sebastian Olma przygotowywał mięsną ucztę. Jak zrobić szynkę wieprzową w miodzie?
Trener powtarzał jej, ze boks nie jest dla dziewczyn. Ona mimo to została złotą medalistką Igrzysk Europejskich. Obsypana medalami pięściarka Karolina Koszewska opowiedziała o tym, jak zaczęła się jej przygoda ze sportem. Bokserka uparcie dąży do celu i marzy o olimpijskim złocie. Przed kamerami zdradziła, jak po urodzeniu dzieci stara się wrócić na szczyt.
Urszula Ryciak napisała książkę „Poławiaczki pereł. Pierwsze Polki na krańcach świata” o kobietach, które już 100 lat temu walczyły ze stereotypami i ograniczeniami narzuconymi przez społeczeństwo. Kim były bohaterki jej książki?
Katarzyna Zdanowicz przedstawiła wiadomości z kraju i ze świata.
„Prawda” to filmowa opowieść o skomplikowanej relacji matki i córki. W jednej z głównych ról można było zobaczyć królową francuskiego kina Catherine Denevue. Jak aktorka wspomina pracę na planie?