Dzień Dobry TVN

sezon 29

Dzień Dobry TVN

Robert Stockinger odwiedził dziś w Krakowie Mateusza Janickiego, którego pasją jest narciarstwo. W jego warsztacie rozmawiali również z Krzysztofem Graczykiem.

Tajniki Gwiazdki Michelin Przemysława Klimy

W naszej kuchni Przemysław Klima, zdobywca Gwiazdki Michelin, zdradził kilka swoich mistrzowskich przepisów. Jak przygotować konfitowaną rybę z soczewicą i kawiorem?

Cała prawda o glutenie

W dzisiejszym studio „Dzień Dobry TVN” Katarzyna Bosacka wytłumaczyła, czym jest gluten oraz jakie produkty powinniśmy wybierać, jeżeli staramy się go unikać w naszej diecie. Jaka żywność bezglutenowa jest wartościowa?

Marzec – można przesadzać

W dzisiejszym odcinku z serii „Co z tego wyrośnie” Łukasz Skop krok po kroku wytłumaczył, w jaki sposób przesadzać nasze rośliny doniczkowe, gdyż marzec to najlepsza pora na wymianę ziemi i doniczki.