Dzień Dobry TVN

sezon 40

Dzień Dobry TVN

Na Oddziale Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu dla Dzieci  w chorzowskim Szpitalu Miejskim, zadomowił się niedawno robot dostawczy Bella. Na czym polega ten innowacyjny pomysł i w jaki sposób pomaga młodym pacjentom?

Ciasto parzone na wiele sposobów

Ciasto parzone, które przygotowujemy z mleka, mąki, wody, masła i jajek to baza wielu pysznych deserów. W dzisiejszej kuchni mistrz cukiernictwa Bartek Boratyn zdradził swoje przepisy na ptysie, eklery i karpatkę.

Autorski przegląd prasy Justyny Dżbik-Kluge

W dzisiejszym studiu „Dzień Dobry TVN” Justyna Dżbik-Kluge przygotowała swój autorski przegląd prasy. O czym możemy przeczytać w krajowych gazetach?

Tajemnice rzeszowskich piwnic

Piotr Wojtasik spotkał się z przewodnikiem Kubą Pawłowskim, który zdradził tajemnice skrywane przez rzeszowskie piwnice, znajdujące się pod Starym Rynkiem. Do czego były wykorzystywane pomieszczenia pod kamienicami?