Dzień Dobry TVN

sezon 16

Dzień Dobry TVN

18 lutego tego roku wejdą nowe przepisy o małych rzeźniach położonych na terenach gospodarstw rolnych. Oznacza to, że konsumenci będą mogli nabywać od rolników nie tylko miód czy  warzywa, ale także mięso. O tym, co warto kupić prosto od rolnika, opowiedział szef kuchni Tomasz Jakubiak.

Mielone, ale bez mięsa

W kuchni „Dzień Dobry TVN” kotlety bez mięsa przygotowywała Daria Ładocha. Jak kotlety jaglano-soczewicowe i z czym je podać?

Projekt Zima w Świeradowie-Zdroju

Świeradów-Zdrój to idealne miejsce dla fanów zimowego szaleństwa! Tu działa ośrodek narciarski z najnowocześniejszą w Polsce ośmioosobową koleją gondolową oraz jedynymi w kraju apartamentami położonymi na wysokości ponad 1000 metrów. Jakie dodatkowe atrakcje w okolicy czekają na turystów?

Przegląd prasy

Rafał Madajczak przedstawił autorski przegląd prasy.