Dzień Dobry TVN

sezon 4

Dzień Dobry TVN

Mazurska krioterapia Karoliny Ferenstein-Kraśko

Morsowanie to praktyka medycyny naturalnej polegająca na zanurzaniu się w bardzo zimnej wodzie. Takie zimowe kąpiele niosą zaskakująco wiele korzyści dla organizmu człowieka, poprawiając zdrowie i odporność. Jak przygotować się do morsowania? O swojej przygodzie z krioterapią opowiedziała w „Dzień Dobry TVN” Karolina Ferensten-Kraśko.  – To jest takie przeżycie wręcz mistyczne, wychodzisz nowym, innym człowiekiem z tej wody – wyjaśniła.

Wydarzenia z życia gwiazd według Piotra Wojtasika

W studiu „Dzień Dobry TVN” przegląd polskiego i zagranicznego show-biznesu przedstawił Piotr Wojtasik. Opowiedział między innymi o sukcesie Krystyny Jandy na festiwalu filmowym Sundance oraz o dalszej ścieżce kariery legendarnego Karla Lagerfelda. Czy opuści dom mody Chanel? Wojtasik spotkał się również ze stylistką Agnieszką Ściborą, która wyjaśniła, na czym polega fenomen pokazów haute couture Chanel.

Zimowe szaleństwo w Karpaczu

Dorota Gardias będąc w Karpaczu spotkała się z instruktorem jazdy na nartach Marcinem Piotrowskim. Specjalista opowiedział o tym, jak przygotować dzieci do przygody z tym sportem. – Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby spróbować pobawić się z dzieckiem trzyletnim na stoku – wyjaśnił.

Weekend po berlińsku według Michała Cessanisa

Michał Cessanis kontynuował swoją weekendową wycieczkę po stolicy Niemiec. Gdzie warto zjeść sobotnie śniadanie? Dziennikarz odwiedził znaną halę targową, zajrzał do fotobudki, a po dzielnicy artystycznej Kreuzberg oprowadziła go polska artystka Anna Krenz. Jak zakończył ten aktywny dzień?

Międzynarodowy Dzień Pizzy w kuchni „Dzień Dobry TVN”

Dzisiaj obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy. Z tej okazji w kuchni „Dzień Dobry TVN” Matteo Brunetti pokazał, jak przygotowuje się ciasto na najprawdziwszą włoską pizzę. Jakiej mąki używają do tego Włosi?