Dzień Dobry TVN

sezon 4

Dzień Dobry TVN

Pyszności z serem pleśniowym

Sebastian Olma ma trzydzieści lat i pracował z najlepszymi kucharzami na świecie. Dziś gościł w kuchni „Dzień Dobry TVN”, gdzie zaproponował swoje przepisy z na dania serami pleśniowymi. Jak przygotować podpłomyk z gorgonzolą i ziołowym pesto?

Jakie korzyści możemy czerpać z zimna?

W dzisiejszym cyklu „Naturalnie” Agnieszka Cegielska sprawdziła, jakie korzyści możemy czerpać z zimna. Na czym polega krioterapia?

Dobre i złe strony pleśni

Dietetyk Milena Nosek oraz biolog Łukasz Bożycki rozmawiali na temat pleśni. Czym różni się pleśń na serach długo dojrzewających od tej na zepsutym jedzeniu? Jak groźna może być pleśń?

Miłość, która pokonała bezdomność

Bernadeta Szymańska i Bogusław Szymański poznali się dziesięć lat temu, kiedy oboje byli bezdomni. Mimo trudnej sytuacji życiowej, wzięli ślub. Jak wyglądało ich pierwsze spotkanie? – Można powiedzieć, że to była miłość od pierwszego wejrzenia – powiedział Szymański. Jak udało im się wyjść z bezdomności?

Na co wybrać się do kina?

Kinga Burzyńska opowiedziała o najnowszych premierach kinowych. Gdzie przeniosła się akcja filmu „Planeta Singli 3”? Ile lat powstawał scenariusz do filmu „Faworyta”?