Dzień Dobry TVN

sezon 14

Dzień Dobry TVN

23-letni Michał Perl z Legionowa od ponad roku trenuje pływanie zimowe, a na każdych zawodach zdobywa pierwsze miejsce na podium. Jest Mistrzem Polski na dystansie 100 metrów, w Mistrzostwach Świata w Murmańsku zdobył 4 złote medale, a w Pucharze Świata na Łotwie – 7! Jak zaczęła się jego przygoda z tym nietypowym i dość ekstremalnym sportem?

Tak pachnie Boże Narodzenie

Jak zapachem wyczarować magię Bożego Narodzenia? Andrzej Polan przygotował śledzie z jabłkami i wędzonymi śliwkami oraz grzybowy barszcz z rurkami z ciasta francuskiego z farszem ziemniaczanym.

Cuda z iglastych gałązek

Jak zrobić świąteczne ozdoby z gałązek choinkowych? – Możemy zrobić najróżniejsze piękne rzeczy – podpowiedziała Ina Kashyńska, która zrobiła m.in. różne „choineczki” z gałązek sosnowych. Zdradziła także, jak przedłużyć trwałość choinek.

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
20.12.2019 cz. VI
23-letni Michał Perl z Legionowa od ponad roku trenuje pływanie zimowe, a na każdych zawodach zdobywa pierwsze miejsce na podium.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2019
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
23-letni Michał Perl z Legionowa od ponad roku trenuje pływanie zimowe, a na każdych zawodach zdobywa pierwsze miejsce na podium. Jest Mistrzem Polski na dystansie 100 metrów, w Mistrzostwach Świata w Murmańsku zdobył 4 złote medale, a w Pucharze Świata na Łotwie – 7! Jak zaczęła się jego przygoda z tym nietypowym i dość ekstremalnym sportem? Tak pachnie Boże Narodzenie Jak zapachem wyczarować magię Bożego Narodzenia? Andrzej Polan przygotował śledzie z jabłkami i wędzonymi śliwkami oraz grzybowy barszcz z rurkami z ciasta francuskiego z farszem ziemniaczanym. Cuda z iglastych gałązek Jak zrobić świąteczne ozdoby z gałązek choinkowych? – Możemy zrobić najróżniejsze piękne rzeczy – podpowiedziała Ina Kashyńska, która zrobiła m.in. różne „choineczki” z gałązek sosnowych. Zdradziła także, jak przedłużyć trwałość choinek.