W kuchni „Dzień Dobry TVN” dania z mięsa przygotowywał Tomasz Jakubiak. Zrobił m.in. bułę z udem kaczym i pieczone golonki z indyka.
– Czuję się wolna, jak śpiewam. Jak wychodzę na scenę jest to takie uczucie naprawdę cudowne, że ktoś mnie słuch, ogląda. To też jest bardzo duża satysfakcja – wyznała 12-letnia wokalistka Kaja Gniecioszek, która opowiedziała o swojej muzycznej pasji.
Gośćmi „Dzień Dobry TVN” byli Kaja Gniecioszek z tatą Ireneuszem, który jest także menadżerem dziewczynki. Jak rozpoczęła się jej kariera muzyczna? Co chce przekazać przez swoją muzykę? Kim się inspiruje? Czy Kaja Gniecioszek to nowa Roxy Węgiel?
Jak wybrać żywą choinkę? Co zrobić, by drzewko świąteczne cieszyło nas jak najdłużej? Ogrodnik Cezary Sobczyński-Bryś podzielił się swoimi patentami na przedłużenie życia choince.