Dzień Dobry TVN

sezon 27

Dzień Dobry TVN

Ryszard Sierotnik i William Shaw to producenci ostrych sosów z Chorzowa. Jak powstają ich sosy? Beata Zwolska i Kamil Zwolski to miłośnicy ostrych sosów. Jak Mikołaj Rey z „Dzień Dobry TVN” zniósł jedzenie ostrych papryk? A jakie danie przygotował szef kuchni Marcin Aleksiej?

Papryczka z piekła rodem

Podróżniczka i miłośniczka ostrej kuchni Martyna Chomacka opowiedziała o najostrzejszych paprykach. Jakie są zalety jedzenia ostrych papryk?

Majdanowie wspierają WOŚP z Meksyku

Małgorzata Rozenek-Majdan i Radosław Majdan opowiedzieli o tym, jak wspierają Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Rozenek-Majdan opowiedziała też o swoim nowym programie „Rozenek cudnie chudnie”. – Wypróbowałam wiele różnych diet, wypróbowałam różne zabiegi, wypróbowałam różne formy aktywności fizycznej – zdradziła. - Żeby kobiety, które będą oglądać ten program, miały już gotową receptę na to, co działa, a co nie działa – dodała. Jak wyglądają ich wakacje w Meksyku? Kiedy wracają?

Rajskie życie Magdy na Malediwach

Magdalena Typel prowadzi pensjonat na Malediwach. Skąd jej zamiłowanie do hotelarstwa? Czy to prawda, że mieszkańcy Malediwów wyrzucają śmieci do oceanu? Dlaczego tak jest? – Tutaj kiedyś były tylko ryby i ryż i nagle pojawiły się butelki i opakowania plastikowe i po prostu z tymi rzeczami dzieje się to samo, co działo się z resztkami jedzenia – powiedziała. – Jest duży progres, pojawiły się kosze na śmieci, segregacja – dodała.

adsbygoogle prebid adocean ado