Dzień Dobry TVN

sezon 24

Dzień Dobry TVN

Zbliża się druga w tym miesiącu pełnia Księżyca, czyli tak zwana Dyniowa Pełnia Księżyca. W związku z tym wydarzeniem astronomicznym, astrolog Merkurja podpowiedziała, jak powinniśmy się do niego przygotować.

Jesienne liście – jak je wykorzystać?

W dzisiejszym odcinku „Co z tego wyrośnie” Łukasz Skop wyjaśnił, jak wykorzystać jesienne liście, które w tym okresie zgarniamy prawie codziennie z trawnika w naszym ogrodzie. Czym jest ziemia liściowa i jak ją przygotować?

Prognoza na dziś

Dorota Gardias przedstawiła prognozę pogody na najbliższe dni. Jakie temperatury nas czekają?

Dzieńdobrobus – podsumowanie i wspomnienia

Podróże naszym Dzieńdobrobusem na razie dobiegły końca. Jak ten czas wspomina jego kierowca, Tomasz Łysakowski, który odwiedził nim wiele wspaniałych miejsc? Ile kilometrów przejechał wspólnie z Piotrem Wojtasikiem?

Kiedy kobieta bierze sprawy w swoje ręce

Daria Ranecka i Piotr Ranecki byli uczestnikami programu „Kto odmówi Pannie Młodej?”, dzięki któremu w końcu się pobrali. Jednak to Panna Młoda oświadczyła się, a nie odwrotnie. Czy ta decyzja była trudna?

Włosko-polska mozzarella

W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” Kaja Przygońska oraz jej partner Francesco Micaletti pokazali, w jaki sposób przygotowuje się domową mozzarellę z polskiego mleka. Do jakich dań można ją wykorzystać?