Dzień Dobry TVN

sezon 48

Dzień Dobry TVN

Dr Maciej Panek od lat jest lekarzem medycyny estetycznej. Niebawem premierę będzie miał jego program „Młodość na zamówienie”, w którym zdradzi tajniki nieskazitelnego wyglądu. Czy, aby wyglądać pięknie i młodo musimy sięgać po radykalne metody? W dzisiejszym programie specjalista opowiedział o swoich autorskich zabiegach. Jaką nagrodą może pochwalić się Maciej? Na czym polega lifting twarzy?

Autorski przegląd prasy Radosława Mroza

Dziś w studiu „Dzień Dobry TVN” swój autorski przegląd prasy przedstawił Radosław Mróz. Dziennikarz między innymi opowiedział o specjalnej taryfie na energię elektryczną dla małych i średnich firm oraz wypłacie nagród dla urzędników Ministerstwa Finansów. Jakie jeszcze wiadomości znalazły się na pierwszych stronach gazet?

Komentujcie i bawcie się razem z nami

Robert Stockinger w dzisiejszym programie zapytał widzów, jakie są ich ulubione dania na poprawę humoru. Wśród tradycyjnych odpowiedzi, jak miód czy czekolada znalazły się również niespodzianki. Jakimi nieoczywistymi produktami zaskoczyli Roberta nasi obserwatorzy? Jakie jeszcze tematy cieszyły się szczególnym zainteresowaniem?

Polsko-Japońskie serce do kuchni

Kota Koike pochodzi z Kawaguchi miasta niedaleko Tokio, lecz to właśnie w Bytomiu udowadnia, że kuchnia japońska wcale nie musi być droga. Wraz z małżonką prowadzi bar mleczny, w którym wykorzystuje swoje ulubione rodzinne przepisy. - Przyjeżdżają tu nie tylko goście z Bytomia czy nawet Śląska. Przyciągamy całą Polskę - powiedział Maciej Dobrzyniecki, pracownik baru. Jakie dania możemy znaleźć w ich menu? Gdzie Kota poznał swoją żonę?

Tania i zdrowa kuchnia

Dzisiejsza kuchnia inspirowana była serialem „Wataha”. Jakub Kasprzak zaproponował swoje udoskonalone pomysły na typowe dania polowe. Jak przygotował świeżonkę z podpłomykami? Czy rozgrzeje nas zupa grochowa z chorizo?