Dzień Dobry TVN

sezon 36

Dzień Dobry TVN

Kamil Dziubka przedstawił autorski przegląd prasy.

Pan Ptak

– Miłość do ptaków u mnie najprawdopodobniej została wyssana z mlekiem matki – wyznał Tadeusz Ptak, który jest nie tylko hodowcą ptaków, ale także prowadzi ptasi azyl.

Pyszne dania dla brzucha i ducha

W kuchni „Dzień Dobry TVN” dania z ebooka „Dania dla brzucha i ducha” Ani Dymarczyk chorej na stwardnienie zanikowe boczne przygotowywała Basia Tworek. Jak zrobić gulasz marokański i szakszukę?

Wybitni kardiochirurdzy – rodzina Religów

„Religa. Ojciec i syn” to historia wybitnych kardiochirurgów, którą opisała Mira Suchodolska. W „Dzień Dobry TVN” razem z Grzegorzem Religą opowiedzieli o tym, jak powstawała książka. Jakie relacje łączyły Zbigniewa Religę z synem?

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
6.10.2021 cz. III
Kamil Dziubka przedstawił autorski przegląd prasy.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2021
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Kamil Dziubka przedstawił autorski przegląd prasy. Pan Ptak – Miłość do ptaków u mnie najprawdopodobniej została wyssana z mlekiem matki – wyznał Tadeusz Ptak, który jest nie tylko hodowcą ptaków, ale także prowadzi ptasi azyl. Pyszne dania dla brzucha i ducha W kuchni „Dzień Dobry TVN” dania z ebooka „Dania dla brzucha i ducha” Ani Dymarczyk chorej na stwardnienie zanikowe boczne przygotowywała Basia Tworek. Jak zrobić gulasz marokański i szakszukę? Wybitni kardiochirurdzy – rodzina Religów „Religa. Ojciec i syn” to historia wybitnych kardiochirurgów, którą opisała Mira Suchodolska. W „Dzień Dobry TVN” razem z Grzegorzem Religą opowiedzieli o tym, jak powstawała książka. Jakie relacje łączyły Zbigniewa Religę z synem?