W kuchni „Dzień Dobry TVN” wegańskie dania kuchni włoskiej przygotowywała blogerka kulinarna Alicja Rokicka, która niedawno wydała swoją nowa książkę „Italia dla zielonych”. Jak zrobić prostą focaccię?
Mikołaj Rey odwiedził Beskid Żywiecki, gdzie spotkał się z Kołem Gospodyń Wiejskich w Lipowej. W ich towarzystwie poznał sekrety śliwek i spróbował lokalnych przysmaków z żółtą śliwką w roli głównej.
Małgorzata Kukuła przedstawiła wiadomości z kraju i ze świata.
Magda Gessler przedstawiła widzom „Dzień Dobry TVN” swojego psa Gucia. – Zawsze wybieram psy, które są podobne do mnie, czyli mają tyle włosów, że prawie że nie widzą nic, co przed nimi – powiedziała restauratorka. Jak wygląda jej codzienność z psem?
Tancerka Anna Głogowska od 4 lat jest właścicielką Meridy – suczki rasy Hovawart. Aktor Tomasz Ciachorowski od 9 lat nie zostaje się z jack russelką Rejczel. Co daje im obcowanie z psami?