Czy przeszczep to jedyne rozwiązanie, by nie wstydzić się swojej łysiny? A jak zagęścić cienkie włosy nie doczepiając ich u fryzjera? Swoje sprawdzone sposoby zdradził Łukasz Urbański.
W dzisiejszym programie zachęcaliśmy widzów, by komentowali omawiane tematy. Wszystkie wypowiedzi w naszych kulisach uważnie śledził Robert Stockinger.
W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” Andrzej Polan przygotował przepisy na dania, które poprawią naszą odporność. Jak ugotować wyśmienitą zupę rydzową z serem i bulion wołowy z kaniami?
Jak proste dania zamienić w kolorową ilustrację? Agata Mitera jest dietetyczką, która podczas pandemii postanowiła rozwinąć swoją pasję do food artu – stylizacji jedzenia na talerzu. Jest to wspaniały sposób na relaks i kreatywne spędzenie czasu. Jak długo zajmuje jej ułożenie jednego talerza?
W dzisiejszym studiu „Dzień Dobry TVN” Wojciech Bojanowski przedstawił swój autorski przegląd prasy. Jakie tematy były poruszane w krajowych gazetach?