Dzień Dobry TVN

sezon 12

Dzień Dobry TVN

W życiu każdego rodzica dochodzi do momentu, że dziecko trzeba wypuścić z przysłowiowego gniazda. Najczęściej dzieje się tak, kiedy młodzi studenci wyjeżdżają na uczelnie do innego miasta. Jak zaakceptowanie tej nowej sytuacji przychodzi i rodzicom i ich dorosłym już pociechom? Co sprawia im największy problem? W studiu programu Natalia Tur i Monika Perkowska rozmawiały o tym nowym etapie w życiu.

Gruszka w roli głównej

W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” Anna Starmach pokazała, jak przygotować pyszne dania z aromatyczną gruszką. Jurorka programu „MasterChef” zaproponowała dania i na słodko i na słono. Jaki jest przepis na jesienne gnocchi dyniowe?

Robert Makłowicz od kuchni

Robert Makłowicz to jedna z najbardziej znanych postaci polskiej telewizji. Dziennikarz od wielu lat prowadzi programy podróżnicze, jednocześnie poznając kuchnie całego świata. Jaki jest prywatnie i skąd się wzięła jego pasja do historii?

Od aktora do ekologa

Marcin Dorociński w dzisiejszym programie opowiedział o pomaganiu bezdomnym zwierzętom. Dlaczego jest to dla niego tak ważne? Aktor mówił również o swojej najnowszej książce, w której przeprowadza rozmowy z wieloma osobami ze świata nauki, pragnącymi zwrócić uwagę na ekologię i dbanie o naszą planetę. – Mam nadzieję, że każdy kto ją przeczyta, zyska świadomość – powiedział.