Dzień Dobry TVN

sezon 12

Dzień Dobry TVN

Japońskie linie lotnicze wprowadziły możliwość, by przy rezerwacji miejsc pasażerowie mogli uzyskać informacje o tym, czy na miejscu obok będzie siedziało dziecko. To rozwiązanie wzbudziło wiele kontrowersji. Czy strefy bez dzieci to dyskryminacja? Na ten temat dyskutowali psycholog biznesu Jacek Santorski i stewardesa Justyna Kłęk.

Makarony z różnych zakątków świata

W kuchni „Dzień Dobry TVN” podróżniczka Beata Pawlikowska gotowała zdrowe makarony inspirowane podróżami. Co znalazło się w jej menu?

Autonomiczne gospodarstwo rolne we Francji

Veronika Mosser i Roberto Mazzone stworzyli gospodarstwo niemal w całości samowystarczalne. Przed kamerami opowiedzieli, jak funkcjonuje taka farma. – Wszystko zaczęło się 12 lat temu. Musieliśmy znaleźć miejsce, które pozwoliłoby nam na całkowitą samodzielność, jeśli chodzi o jedzenie dla nas, naszych zwierząt i gości, którzy nas odwiedzają – zdradziła Veronika. – Doceniam wolność, którą daje życie na wsi – dodała.

Poranny przegląd prasy Damiana Michałowskiego

Damian Michałowski przedstawił autorski przegląd prasy.

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
2.10.2019 cz. II
Japońskie linie lotnicze wprowadziły możliwość, by przy rezerwacji miejsc pasażerowie mogli uzyskać informacje o tym, czy na miejscu obok będzie siedziało dziecko. To rozwiązanie wzbudziło wiele kontrowersji.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2019
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Japońskie linie lotnicze wprowadziły możliwość, by przy rezerwacji miejsc pasażerowie mogli uzyskać informacje o tym, czy na miejscu obok będzie siedziało dziecko. To rozwiązanie wzbudziło wiele kontrowersji. Czy strefy bez dzieci to dyskryminacja? Na ten temat dyskutowali psycholog biznesu Jacek Santorski i stewardesa Justyna Kłęk. Makarony z różnych zakątków świata W kuchni „Dzień Dobry TVN” podróżniczka Beata Pawlikowska gotowała zdrowe makarony inspirowane podróżami. Co znalazło się w jej menu? Autonomiczne gospodarstwo rolne we Francji Veronika Mosser i Roberto Mazzone stworzyli gospodarstwo niemal w całości samowystarczalne. Przed kamerami opowiedzieli, jak funkcjonuje taka farma. – Wszystko zaczęło się 12 lat temu. Musieliśmy znaleźć miejsce, które pozwoliłoby nam na całkowitą samodzielność, jeśli chodzi o jedzenie dla nas, naszych zwierząt i gości, którzy nas odwiedzają – zdradziła Veronika. – Doceniam wolność, którą daje życie na wsi – dodała. Poranny przegląd prasy Damiana Michałowskiego Damian Michałowski przedstawił autorski przegląd prasy.