Dzień Dobry TVN

sezon 34

Dzień Dobry TVN

„Ile waży koń trojański?”, „To nie tak, jak myślisz, kotku”, „Słodko gorzki”, „Tylko mnie kochaj”. To tylko niektóre polskie produkcje, których akcja działa się w Sopocie. – Sopot staje się takim miejscem, gdzie wszystko dobrze się dzieje, dobrze się kończy – powiedział w „Dzień Dobry TVN” Marek Baran, miłośnik kina. – Jest jakaś magia, nostalgia – dodała Katarzyna Figura, aktorka.

Największe role filmowe miast

Aktor Rafał Zawierucha opowiedział o polskich i zagranicznych miastach, które odegrały ważne role w produkcjach filmowych.

„Planuję długie życie”

Nasza twarz, szyja, głowa to coś, co nas wyróżnia. Jednak twarz można dosłownie stracić. Jaki nowotwór zaatakował modelkę Annę Markowską? Jaki wpływ nasze codzienne wybory mają na możliwość pojawienia się nowotworu szyi i głowy?

Proste i smaczne dania z patelni

W kuchni „Dzień Dobry TVN” gotował Grzegorz Zawierucha. Kucharz przygotował dania takie, jak: Zapiekane cykorie w szynce w sosie beszamel, szybki jabłecznik z patelni oraz mule z trawą cytrynową.

Miejska farma

Diana Kautz z „Dzień Dobry TVN” sprawdziła, jak funkcjonuje miejska farma w Katowicach

Piekło kobiet w Afganistanie

Kilka dni temu talibowie wkroczyli do Kabulu i bardzo szybko zajęli stolicę Afganistanu. Goście programu była Liza Sherzai, która w wieku 6 lat uciekła z Afganistanu do Polski. Jaki los czeka kobiety po przejęciu władzy przez talibów?