Dzień Dobry TVN

sezon 10

Dzień Dobry TVN

Piotr Kamiński – rolnik z Maszewa, który dba o zdrowie kobiet

Katarzyna i Piotr Kamińscy mieszkają w niewielkiej osadzie w gminie Maszewo. Zajmują się hodowlą owiec, koni i bydła mięsnego. Mają też króliki, kaczki, gołębie i strusie. Piotr Kamiński na co dzień jest nie tylko rolnikiem, ale również pomysłodawcą projektu „Kobiety dla kobiet”, w ramach którego przebadano do tej pory ponad 200 kobiet z terenów wiejskich. Za swoją postawę otrzymał od nas Pozytywkę „Dzień Dobry TVN”. O swoich osiągnięciach i pasji opowiedział wraz z żoną w programie.

Kawiarenka otwarta dla widzów DDTVN

Z okazji pierwszego odcinka nowego sezonu „Dzień Dobry TVN” kawiarenka została otwarta dla widzów programu. Jakie atrakcje na nich czekały? Jak wyglądały spotkania prowadzących z fanami?

Andrzej Polan i jego kuchnia pełna knedli

W kuchni „Dzień Dobry Wakacje” Andrzej Polan wyjaśnił, jak przygotować nadzienie do knedli. Jak je ugotować? – Żeby nasze knedle były szkliste, proponuje dodać trochę skrobi ziemniaczanej  do wody – wyjaśnił.

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
31.08.2019 cz. II
Piotr Kamiński – rolnik z Maszewa, który dba o zdrowie kobiet
Informacje
Kategoria
Data premiery
2019
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Piotr Kamiński – rolnik z Maszewa, który dba o zdrowie kobiet Katarzyna i Piotr Kamińscy mieszkają w niewielkiej osadzie w gminie Maszewo. Zajmują się hodowlą owiec, koni i bydła mięsnego. Mają też króliki, kaczki, gołębie i strusie. Piotr Kamiński na co dzień jest nie tylko rolnikiem, ale również pomysłodawcą projektu „Kobiety dla kobiet”, w ramach którego przebadano do tej pory ponad 200 kobiet z terenów wiejskich. Za swoją postawę otrzymał od nas Pozytywkę „Dzień Dobry TVN”. O swoich osiągnięciach i pasji opowiedział wraz z żoną w programie. Kawiarenka otwarta dla widzów DDTVN Z okazji pierwszego odcinka nowego sezonu „Dzień Dobry TVN” kawiarenka została otwarta dla widzów programu. Jakie atrakcje na nich czekały? Jak wyglądały spotkania prowadzących z fanami? Andrzej Polan i jego kuchnia pełna knedli W kuchni „Dzień Dobry Wakacje” Andrzej Polan wyjaśnił, jak przygotować nadzienie do knedli. Jak je ugotować? – Żeby nasze knedle były szkliste, proponuje dodać trochę skrobi ziemniaczanej  do wody – wyjaśnił.