Dzień Dobry TVN

sezon 34

Dzień Dobry TVN

W studiu „Dzień Dobry TVN” Patrycja Jaskot przedstawiła swój autorski przegląd prasy. Co znalazło się na pierwszych stronach gazet?

Samoobsługowe stoisko z kwiatami i warzywami w Dobieszowicach

W Dobieszowicach koło Będzina można w nietypowy sposób zrobić zakupy. Na czym polega samoobsługowe stoisko z kwiatami pani Lucyny? Skąd pomysł na taki rodzaj sprzedaży? O tym właścicielka opowiedziała w „Dzień Dobry TVN”.

Adrian Stojewski i tajniki kuchni hiszpańskiej

W kuchni „Dzień Dobry TVN” Adrian Stojewski przygotował dania kuchni hiszpańskiej. Co postanowił ugotować? Jak zrobić croquetas de Jamon Serrano?

Miłość i wspólna pasja Marcina Wągiela i Anny Petrykowskiej

Marcin Wagiel jest jednym z kilku najlepszych szkutników na świecie, którzy wykorzystują w swojej pracy sprzęty i metody sprzed dziesiątek czy setek lat. W pracy motywuje go nie tylko pasja do zawodu, ale również miłość do żony. Jak to się wszystko zaczęło? O tym szkutnik opowiedział wraz z żoną Anną Petrykowską.