W studiu „Dzień Dobry TVN” Patrycja Jaskot przedstawiła swój autorski przegląd prasy. Co znalazło się na pierwszych stronach gazet?
W Dobieszowicach koło Będzina można w nietypowy sposób zrobić zakupy. Na czym polega samoobsługowe stoisko z kwiatami pani Lucyny? Skąd pomysł na taki rodzaj sprzedaży? O tym właścicielka opowiedziała w „Dzień Dobry TVN”.
W kuchni „Dzień Dobry TVN” Adrian Stojewski przygotował dania kuchni hiszpańskiej. Co postanowił ugotować? Jak zrobić croquetas de Jamon Serrano?
Marcin Wagiel jest jednym z kilku najlepszych szkutników na świecie, którzy wykorzystują w swojej pracy sprzęty i metody sprzed dziesiątek czy setek lat. W pracy motywuje go nie tylko pasja do zawodu, ale również miłość do żony. Jak to się wszystko zaczęło? O tym szkutnik opowiedział wraz z żoną Anną Petrykowską.