Dzień Dobry TVN

sezon 22

Dzień Dobry TVN

W kuchni „Dzień Dobry Wakacje” Jan Kuroń przygotował swoje ulubione letnie dania. Do kilku z nich wykorzystał wegański majonez. Jak zrobić „skrzydełka” z kalafiora?

Adrian Klonowski – polski szef kuchni restauracji z gwiazdką Michelin

Adrian Klonowski pochodzi z Sopotu, ale na co dzień mieszka w Bangkoku. Tam pracuje w hinduskiej restauracji z jedną gwiazdką Michelin. O swojej karierze gastronomicznej i życiu w Tajlandii opowiedział w „Dzień Dobry Wakacje”.

Olej konopny w kosmetyce. Jak działa?

Olej konopny może być zbawieniem dla skóry w codziennej pielęgnacji. Jakie ma właściwości? Czy pomoże w walce ze skutkami wystawiania twarzy na słońce? O tym w „Dzień Dobry Wakacje” opowiedziała kosmetolog Anna Salomon.

Jak poprawić urodę po pięćdziesiątce?

Skóra po przekroczeniu pięćdziesiątki nie jest już taka, jak kiedyś. Jakie zabiegi mogą stosować panie w tym wieku? O tym opowiedzieli specjaliści.