Pan Adam Wrzosek, mimo swoje go zaawansowanego wieku, niemal codziennie pokonuje 40 kilometrów na rowerze, dostarczając pizzę do klientów. – Staram się walczyć ze starością – mówił w dzisiejszym studiu „Dzień Dobry TVN”. Kiedy w jego życiu pojawił się pomysł, by zostać dostawcą jedzenia? Jaki jest jego sekret, by utrzymać dobre zdrowie?
Piotr Wojtasik wybrał się dziś na Festiwal Rowerowy do Bielska-Białej, gdzie podziwiał akrobacje rowerzystów. Jakimi umiejętnościami pochwalił się Kamil Kobędzowski?
W studiu „Dzień Dobry TVN” swój przegląd prasy przedstawił dziś Bartek Węglarczyk. Jakie tematy poruszane są w krajowych gazetach?
W upalne dni każdy marzy o pysznym lodowym deserze. W naszej dzisiejszej kuchni Cristina Catese przygotowała kilka rodzajów włoskich gelato.