Latem przebywanie na słońcu bez czapki, może skończyć się zasłabnięciem, omdleniem, a nawet udarem słonecznym. Dlatego niezmiernie ważna jest ochrona głowy przed promieniami. O tym w dzisiejszym studiu rozmawialiśmy ze stylistką Eweliną Rydzyńską.
Dorota Gardias odwiedziła dziś uprawę kukurydzy w Koczale, gdzie Paweł Nowak opowiedział o zrównoważonym rolnictwie i jego wpływie na środowisko. Prezenterka przedstawiła również prognozę pogody na pierwszy dzień wakacji.
Niecałe dwa miesiące temu znany raper L.U.C powitał na świecie swojego pierwszego synka Teo. O tym, jak narodziny dziecka wywróciły ich życie do góry nogami, opowiedział wraz z ukochaną Justyną w „Dzień Dobry TVN”.
W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” gościliśmy szefa kuchni Marcina Filipkiewicza, który przygotowywał dania z nutką historii. Jakie potrawy serwowało się na dworze królowej Bony – najsłynniejszej Włoszki na Wawelu?
Okazuje się, że kolorowe dania nie tylko lepiej nam smakują, a również cieszą oko i poprawiają nasz nastrój. Kilka barwnych kompozycji zaproponował dziś Piotr Kucharski.