Dzień Dobry TVN

sezon 20

Dzień Dobry TVN

Na początku roku Joanna Brodzik poruszyła na łamach magazynu „Wysokie Obcasy Extra” bardzo ważne tematy dotyczące wstydu, odwagi i miłości do siebie. Jej wyznanie zapoczątkowało ogólnopolską dyskusję na temat samoakceptacji i jej braku. W rozmowie z Dorotą Wellman aktorka opowiedziała o tym, czego się wstydzi i jak sobie z tym radzi. W studiu programu w tym temacie wypowiedziała się również psycholog Magdalena Chorzewska.

David Gaboriaud i jego zielona kuchnia

W kuchni „Dzień Dobry TVN” David Gaboriaud przygotował roślinne dania. Jak zrobić tosty z cukrem szczawiowym?

Jak zrobić gazpacho?

Gazpacho to hiszpańska zupa, wywodząca się z Andaluzji. Nie wymaga gotowania i jest podawana na zimno. Składa się zazwyczaj z surowych warzyw, octu i oliwy z dodatkiem rozmoczonego chleba. Jak ją przygotować?

Dr Anna Markowska o swojej rewolucji żywieniowej

Codzienne zapychanie się byle jakim jedzeniem jest niezdrowe. Z tym zjawiskiem walczyć chce Anna Makowska - dr farmacji, pedagog, psychodietetyk i blogerka. Jej zdaniem należy wystrzegać się przede wszystkim produktów o naciąganym marketingu i tych, które udają zdrowe. O swoim podejściu do żywienia opowiedziała w „Dzień Dobry TVN”.