Wyjątkowy koncert 130 metrów nad ziemią Krzysztofa Zalewskiego. Wydarzenie było zorganizowane w ramach cyklu Olivia Star. Inspiracją cyklu są legendarne koncerty, odbywające się na scenach Nowego Jorku, Londynu czy Paryża. Specjalnie menu dla tego wydarzenia przygotowywał szef kuchni Paco Pérez. – Cieszę się, że w końcu mogę spotkać się z ludźmi na koncertach – zaznaczył Zalewski.
Krzysztof Zalewski opowiedział o swoim najnowszym teledysku do piosenki „Na apatię”. Gdzie był nagrywany? Skąd jego zainteresowanie tematami ekologicznymi? – Zastanawiam się w jakim świecie przyjdzie żyć mojemu synowi – powiedział.
Małgorzata Kukuła opowiedziała o newsach z Polski.
W kuchni programu dietetyk Anna Radowicka przygotowywała dania w zgodzie z nowymi zaleceniami Talerza Zdrowia. – Dużo warzyw, ograniczajmy spożycie czerwonego mięsa i przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego – zaznaczyła. Jak zrobić warzywny koktajl na bazie kefiru?