Latem Polacy uwielbiają grillować. Ale co zrobić, aby jedzenie z grilla było smaczne i zdrowe? Jak przygotować mięso na grilla? O tym porozmawiali dietetyk Wojciech Grodzicki i technolog żywności Daniel Knysak.
Ogrodnik Łukasz Skop podzielił się trikami, które pozwolą zaoszczędzić wodę i pieniądze. Jakie gadżety pomogą nam podczas podlewania roślin w ogrodzie czy na balkonie?
Anna Starmach pokazała, jak zrobić clafoutis, czyli ciasto owocowe na bazie ciasta naleśnikowego.
Diana Kautz przedstawiła prognozę pogody.
Ona udowodniła, że ciężko pracując i mając pasję, można osiągnąć prawdziwy sukces. Anna Cieslewicz pochodzi z małego podpoznańskiego miasta, ale jej twórczość cieszy się ogromną popularnością na całym świecie, a jej prace były prezentowane na prestiżowych wystawach we Florencji czy Stambule. – Bycie artystą to jest ten wewnętrzny głos, który mówi tobie „podziel się ze światem, pokaż, co masz do przekazania”. No i później to już taka czysta determinacja i ciężka praca – wyznała.