Dzień Dobry TVN

sezon 44

Dzień Dobry TVN

Czerwiec to miesiąc soczystych truskawek. Z tej okazji Andrzej Polan w dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” zaproponował same słodkości. Między innymi kucharz zdradził swój sekret na ciasto waniliowe oraz czekoladowe. Jaki był efekt końcowy?

Rzuć wszystko i wyjedź w Beskidy

Dagmara i Grzegorz Chłopiccy wyjechali w Beskidy, by odciąć się od zgiełku cywilizacji i osadzić się w nieocieplanej jurcie. Z jakimi trudnościami muszą się zmagać? - Nie ma tu dojazdu, nie ma żadnych mediów, które uważamy za podstawę cywilizacji, nie ma elektryczności i bieżącej wody - powiedział Grzegorz. Para dodała, że dla większości ludzi warunki, w jakich żyją są ekstremalne, lecz dla nich to strefa komfortu. Jak narodził się pomysł o przeprowadzce?

Witamy w strefie relaksu DDTVN

Chętnie wyjeżdżamy z miast, aby odetchnąć na łonie natury. By móc w pełni czerpać radość z poznawania nowych miejsc warto być dobrze przygotowanym. O tym, jak dobrać odpowiedni strój i sprzęt na górskie wycieczki opowiedział dziś Adam Balion na strefie relaksu „Dzień Dobry TVN”. Jakimi osiągnięciami w rugby może pochwalić się Gdańsk? Jakie atrakcje zostały dziś przygotowane z okazji Święta Wolności i Praw Obywatelskich?