Dzień Dobry TVN

sezon 44

Dzień Dobry TVN

Mikołaj Rey udał się na wiosenne Podlasie, aby odkryć skarby tego rejonu. Jakie ciekawostki na temat szparagów zdradził kucharzowi ich producent? - One w trakcie jednej dobry potrafią urosnąć do kilkunastu centymetrów. Wystarczą tylko dobre warunki - wyznał Olgierd Religioni. Przy okazji Mikołaj pod okiem specjalistów przygotował aromatyczne dania z wykorzystaniem tych warzyw. Czym różnią się zielone szparagi od białych? Jak je wydobyć?

Truskawkowe menu

W kuchni „Dzień Dobry TVN” Andrzej Polan przygotował dania z truskawkami. Czerwiec to idealny moment na skosztowanie tych soczystych owoców, dlatego między innymi zaproponował ciasto z truskawkami, migdałami i miętą. Co jeszcze podał?

Witamy w strefie relaksu DDTVN

Dziś razem z Kingą Burzyńską i Marcin Sawickim odwiedziliśmy gdańską strefę relaksu z okazji Święta Wolności i Praw Obywatelskich. Dziennikarz miał okazję porozmawiać tam z aktorem Jakubem Wesołowskim. Dlaczego warto jeździć rowerem elektrycznym? Jak wykonać biżuterię z bursztynów?

adsbygoogle prebid adocean ado