Dzień Dobry TVN

sezon 43

Dzień Dobry TVN

To już kolejny poniedziałek w „Dzień Dobry TVN”, który rozpoczynamy od zabawy „Co było dalej?”. Widzowie pobudzili swoje szare komórki, wymyślając dalszy ciąg fragmentu z archiwalnego odcinka programu. Tym razem zagadka dotyczyła rozmowy na temat serów. Jaki jest faworytem Marcina Prokopa? Co wydarzyło się w trakcie pogawędki prowadzących i kucharza?

Pogoda prosto z Londynu

Wielka Brytania świętuje Platynowy Jubileusz królowej Elżbiety II. Z tej okazji Bartek Jędrzejak postanowił odwiedzić Londyn i przyjrzeć się przygotowaniom do tej wyjątkowej uroczystości. W trakcie zwiedzania przedstawił prognozę pogody na dziś. Czy w Polsce będzie równie deszczowo, co w stolicy Anglii?

Paliwo do oszczędzania

Analitycy przewidują, że ceny benzyny w najbliższym czasie będą podlegały dużym wahaniom. W dzisiejszym programie Katarzyna Iwanoska zapytała eksperta, jak nie zrujnować kosztami paliwa naszego portfela. - Ekonomiczna jazda może nam zaoszczędzić nawet do kilkunastu złotych na sto kilometrów - wyznała specjalistka strategii biznesowych. Jakimi poradami podzielił się dziennikarz motoryzacyjny Adam Kornacki?

Sprytne gotowanie dla dużej rodziny

Dania z piekarnika to świetny pomysł na obiad, który praktycznie robi się sam. Dziś w kuchni „Dzień Dobry TVN” Piotr Kucharski zaproponował między innymi łososia pieczonego z warzywami. To pyszne i zdrowe danie idealnie sprawdzi się na lunch dla całej rodziny. Jakie dania jeszcze przygotował?