W kuchni „Dzień Dobry TVN” Marieta Marecka przygotowała dania z produktami bez laktozy w roli głównej. Jak zrobić sandwich z pastą z makreli i jogurtem?
Marcin Sawicki i Kinga Burzyńska wybrali się do zielonego Arłamowa, który znajduje się w Bieszczadach. Na miejscu czekała na nich moc atrakcji. Spotkali się między innymi z właścicielem trenerką akrobatyki Eweliną Fijołek i uczestniczką „MasterChef Junior” Gają Suchocką.
Każdy, kto towarzyszył pannie młodej w przygotowaniach do ślubu wie, że droga do ołtarza często prowadzi przez piekło. Aby nieco ostudzić przedślubną gorączkę, warto wcześniej zapoznać się z trendami i wybrać nie tylko te opowiadające naszym wyobrażeniom, ale również dopasowane do typu urody oraz rodzaju uroczystości. W kawiarence „Dzień Dobry TVN” makijażystka Magda Atkins oraz projektant mody Robert Czerwik doradzili przyszłej pannie młodej.