Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja

John Torode prezentuje dziesięcioczęściową serię o bogactwie malezyjskich smaków.

„Kulinarne odkrycia Johna Torode – Malezja” – streszczenie

John Torode przemierzy Malezję, aby poznać tajniki autentycznej kuchni tego kolorowego azjatyckiego kraju. Odwiedzi pełne zgiełku Kuala Lumpur, zatrzyma się na niewielkiej i cihce wyspie Langkawi, a także spędzi trochę czasu w słonecznym Pahang. Będzie gotował z lokalnymi szefami kuchni, spotka sławnych restauratorów, odwiedzi kolorowe nocne targi i zbada wpływ historii i kultury na rozwój malezyjskiej kuchni. Dzięki mieszkańcom i ich pilnie strzeżonym sekretom odkryje autentyczne i klasyczne potrawy oraz to, jak kluczowe znaczenie mają w nich przyprawy. John pokaże także, jak łatwo w brytyjskich sklepach i supermarketach zdobyć składniki, dzięki którym można stworzyć autentyczne malezyjskie potrawy.

„Kulinarne odkrycia Johna Torode – Malezja” – prowadzący

Prowadzący program – John Torode – jest popularnym australijskim szef kuchni i gwiazdą telewizji. W czarujący, zabawny i bardzo dociekliwy sposób prezentuje ciekawostki kulinarne.

„Kulinarne odkrycia Johna Torode – Malezja” – gdzie obejrzeć?

Program jest dostępny online w serwisie VOD player.

Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Langkawi Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Ipoh Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Kuala Lumpur Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Kota Bharu Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Penang Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Malaka Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Terengganu Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Seremban Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Penang Kulinarne odkrycia Johna Torode - Malezja sezon 1 Kuala Lumpur