Kuchenne rewolucje

sezon 25 odcinek 7

Kuchenne rewolucje 25

Położony nad jeziorami Zachodniego Pomorza Barlinek zamieszkuje niecałe piętnaście tysięcy mieszkańców. Gospodę Limba, która swoje podwoje otwiera kilkaset metrów od centrum miasteczka, prowadzą Andżelika i Grzegorz. Nad smakiem tradycyjnych polskich potraw czuwa doświadczona kucharka Magdalena. Tyle, że tych smaków goście nie doceniają. W restauracji nie ma indywidualnych klientów właściwie wcale. Popadający w coraz większe kłopoty finansowe biznes, utrzymuje się na powierzchni jedynie dzięki imprezom okolicznościowym. Ale Andżelika nie załamuje się, bo czuje w sobie moc. Po latach domowej przemocy, znalazła w sobie siłę, by wyrwać się z toksycznego małżeństwa.  Teraz wierzy, że z nowym partnerem poprowadzą restaurację do sukcesu. By tego dokonać poprosiła o pomoc Magdę Gessler. Czy znana restauratorka doda właścicielom skrzydeł, a restauracji blasku?

„Kuchenne rewolucje” – o czym jest program

Ponad trzysta przeprowadzonych rewolucji, tysiące przepisów kulinarnych, metamorfoz wnętrz i ona – nieustraszona Magda Gessler. Po raz dwudziesty czwarty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, by ratować upadające lokale. Królowa TVN-u nie zwalnia tempa!

„Kuchenne rewolucje” – nowy sezon

W jubileuszowym sezonie słynna restauratorka odwiedzi między innymi Barlinek, Chorzów i Puławy. Po raz pierwszy w historii programu na kulinarnej mapie rewolucji znajdą się też Kępno, Kamionki i Zakręt, gdzie Magda Gessler zmierzy się z kuchnią gruzińską.

„Kuchenne rewolucje” – gdzie obejrzeć?

Odcinki obejrzysz na antenie TVN oraz na platformie VOD Player.pl