Francuskie wędrówki Julie

sezon 3

Culinary Roadtrip

Julie trafia na „wyspę wysp” – Korsyka to kraina marynarzy, zatoczek i wiosek rybackich. Miejsce dzikie, tajemnicze, autentyczne, w którym dba się o zasoby kulturowe i naturalne. Tutaj jada się inaczej – zobacz, czym zaskakuje wyspa na Morzu Śródziemnym!

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Widzowie Kuchni+ wspólnie z prowadzącą odkryją smaki, aromaty i przepisy charakterystyczne dla różnych regionów Francji. Poznają lokalne tradycje kulinarne, przekazywane z pokolenia na pokolenie, nawet od setek lat. Zwieńczeniem wędrówki będzie kolacja, podczas której gospodyni serii przygotuje dla swoich gości dania, które poznała w czasie podróży.