Francuskie wędrówki Julie

sezon 3

Culinary Roadtrip

Największy targ rolno-spożywczy na świecie, znajduje się 7 km od Paryża. Julie odwiedzi Pavillon de la Triperie i przekona się, jak wygląda praca przy podrobach. Czym zaskoczy ją ogromna hala handlowa?

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Widzowie Kuchni+ wspólnie z prowadzącą odkryją smaki, aromaty i przepisy charakterystyczne dla różnych regionów Francji. Poznają lokalne tradycje kulinarne, przekazywane z pokolenia na pokolenie, nawet od setek lat. Zwieńczeniem wędrówki będzie kolacja, podczas której gospodyni serii przygotuje dla swoich gości dania, które poznała w czasie podróży.