Francuskie wędrówki Julie

sezon 3

Culinary Roadtrip

W tym odcinku poznasz niebywały region L’Aveyron na północnym wschodzie Francji. To miejsce, w którym hoduje się krowy, dające wspaniałe mleko. Zobacz, jakie produkty są tutaj najbardziej cenione.

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Widzowie Kuchni+ wspólnie z prowadzącą odkryją smaki, aromaty i przepisy charakterystyczne dla różnych regionów Francji. Poznają lokalne tradycje kulinarne, przekazywane z pokolenia na pokolenie, nawet od setek lat. Zwieńczeniem wędrówki będzie kolacja, podczas której gospodyni serii przygotuje dla swoich gości dania, które poznała w czasie podróży.