Francuskie wędrówki Julie

sezon 3

Culinary Roadtrip

Julie odkrywa przepiękne miejsce w sercu regionu Le Perche. To miejscowość o charakterze wiejskim oddalona o mniej niż 2 godziny drogi od Paryża. Unoszą się w niej zapachy jabłek, siana, grzybów. Krajobraz ostał ukształtowany przez człowieka, ale także przez liczne lasy, rzeki i doliny. Poznaj lokalne menu, zakorzenione w historii tego regionu.

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Widzowie Kuchni+ wspólnie z prowadzącą odkryją smaki, aromaty i przepisy charakterystyczne dla różnych regionów Francji. Poznają lokalne tradycje kulinarne, przekazywane z pokolenia na pokolenie, nawet od setek lat. Zwieńczeniem wędrówki będzie kolacja, podczas której gospodyni serii przygotuje dla swoich gości dania, które poznała w czasie podróży.