Francuskie wędrówki Julie

sezon 3

Culinary Roadtrip

Miłośniczka kuchni i Francji trafia do serca Val Thorens. Julie jest gotowa zmierzyć się ze słynnymi Trzema Dolinami, znanymi jako największy ośrodek narciarski na świecie. Jak wygląda kuchnia tego regionu?

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty. Widzowie Kuchni+ wspólnie z prowadzącą odkryją smaki, aromaty i przepisy charakterystyczne dla różnych regionów Francji. Poznają lokalne tradycje kulinarne, przekazywane z pokolenia na pokolenie, nawet od setek lat. Zwieńczeniem wędrówki będzie kolacja, podczas której gospodyni serii przygotuje dla swoich gości dania, które poznała w czasie podróży.