Desery Dekera

sezon 3

Desery Dekera

W tym odcinku Deker podpowie, jak deserem uświetnić wyjątkowy dzień – Dzień Mamy. Czasami wystarczy odrobina wysiłku, by sprawić komuś słodką radość. Pokaże jak upiec malinowy torcik z werbeną i tonką, do tego tartę z prażonymi jabłkami, a na początek zaserwuje różane praliny.

Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker powraca na ekrany Kuchni+ w trzeciej odsłonie swojej popularnej serii "Desery Dekera". W najnowszym, trzecim sezonie serii programu prowadzący odkrywa przed widzami kolejne inspirujące przepisy na słodkie desery i wypieki. Słynny mistrz cukiernictwa, właściciel pracowni T. Deker Patisser oraz trener Kadry Juniorów na Culinary World Cup - Tomasz Deker - w każdym z odcinków swojego programu przygotowuje trzy przepyszne słodkości. Widzowie Kuchni+ poznają nie tylko najnowsze trendy w cukiernictwie, ale również odkryją tajniki dobrego pieczenia. Ponadto prowadzący program w przystępny sposób dzieli się z pasjonatami kulinariów podstawowymi zasadami profesjonalnego cukiernictwa. W trzecim sezonie serii Tomasz podzieli się z fanami m.in. przepisami na urodzinowy tort jogurtowy czy wielkanocną paschę.