Wiem, co jem
TVN Style

Wiem, co jemWiem, co jem

Łosoś

Odcinek 12, Sezon 4

Żródło: Archiwum TVN
Wiem, co jem, Łosoś, sezon 4, odcinek 12
Wyborny smak, piękny kolor i szlachetne pochodzenie. Duszony, pieczony, wędzony, a nawet i surowy - łosoś, sprawdzi się w każdej sytuacji. Wśród Polaków, fanów ma wciąż niewielu, za to inni Europejczycy jedzą go na potęgę . Od dzikiego mieszkańca wód Bałtyku i Oceanu wolimy tańszą pangę i łatwiejszego do przyrządzenia śledzia. Mówi się, że łosoś to ryba tłusta, droga, nafaszerowana chemią i antybiotykami. Czy słusznie? Co kupić w sklepie: całą rybę, filety a może dzwonka? Który jest zdrowszy: łosoś wędzony na zimno, czy na gorąco? Ile królewskiej ryby znajdziemy w gotowych pastach i sałatkach, w jedzeniu dla naszych dzieci, a nawet kota, oraz jak smakuje śledź a la łosoś? W najnowszym odcinku programu „Wiem, co jem” Katarzyna Bosacka ujawni Wam całą prawdę w kolorze łososiowym.
Produkcja:
TVN Style
Kraj produkcji:
Polska
Tagi:
zdrowie, dieta, jedzenie, łosoś, ryba, sylwetka, produkty, zdrowa żywność, programy online, za darmo, wiem co jem online, zdrowa dieta
Kategoria wiekowa:
rozwiń więcej
Zobacz wszystkie odcinki „Wiem, co jem”

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty