Wiem, co jem i wiem, co kupuję
TVN Style

Wiem, co jem i wiem, co kupujęWiem, co jem i wiem, co kupuję

Wołowina i patelnie

Odcinek 5, Sezon 3

Żródło: Archiwum TVN Style
Wiem, co jem i wiem, co kupuję, Wołowina i patelnie, sezon 3, odcinek 5
TVN Style, niedziela 11:30
Katarzyna Bosacka na ruszt wrzuca kawał krwistej wołowiny. Zraz, hamburger, tatar, stek. Mięso wykwintne, ale drogie – zwłaszcza, gdy pochodzi z importu. A czy wołowina pod flagą biało-czerwoną to jeszcze mięso czy raczej środek do usuwania plomb? Jak oszukują nas producenci mięsa? Co kryje w sobie tatar-gotowiec lub mielona wołowina na tacce? A w „Wiem, co kupuję” zobaczymy, co wysmażyli dla nas producenci patelni. Bez patelni nie ma naleśników, placków, sosów, kotletów. Na jakiej patelni użyjemy najmniej tłuszczu? Która jest najtrwalsza? Która będzie uniwersalna? Czy przyda nam się wok? Czy patelnie pokryte powłoką nieprzywieralną są rakotwórcze? Katarzyna Bosacka sprawdzi, jaką patelnię wybrać, by potem nie skwierczeć ze złości.
Produkcja:
TVN Style
Kraj produkcji:
Polska
Tagi:
zdrowie, pieniądze, dieta, jedzenie, wiem co jem, produkty, oszczędzanie, producenci, hipermarkety, bosacka, wiem co kupuję, wiem co jem i wiem co kupuję online, oszustwa supermarketów
Kategoria wiekowa:
rozwiń więcej
Zobacz wszystkie odcinki „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty