Pascal po polsku
TVN Style

Pascal po polskuPascal po polsku

Odcinek 6, Sezon 1

Żródło: Archiwum TVN Style
Pascal po polsku, sezon 1, odcinek 6
Jeźdźcy na koniach przeganiający bydło przez górski potok. Brzmi jak opis sceny z filmu o dzikim zachodzie. To jednak Podkarpacie - miejsce, do którego wybrał się Pascal na poszukiwanie soczystej i aromatycznej wołowiny. W tym odcinku Pascal przygotuje duszoną wołowinę w piwie z piernikiem. Następnie zdradzi jak przygotować klopsiki cielęce z przepyszną cukinią zapiekaną pod kruszonką. A na koniec przygotuje coś dla miłośników surowego mięsa, czyli carpaccio wołowe w towarzystwie gruszki, orzechów i świeżych ziół. Razem z Pascalem odwiedzimy hodowlę krów simentalskich i zobaczymy jak hoduje się bydło, by ich mięso było smaczne i zdrowe. Wołowina to mięso trudne do przygotowania? Pascal poradzi jak przygotować wołowinę, by była soczysta i miękka.
Kraj produkcji:
Polska
Tagi:
Dania, przepisy, gotowanie, kuchnia, kulinaria, Pascal Brodnicki, polska kuchnia, Pascal gotuje
Kategoria wiekowa:
rozwiń więcej
Zobacz wszystkie odcinki „Pascal po polsku”

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty