FAQ - najczęściej zadawane pytania

odpowiedź

Jak działa „Ulubione”?

powrót do FAQ

Aby dodać program do ulubionych, musisz się najpierw  zalogować. Następnie wchodzisz w odcinek swojego ulubionego programu i zaznaczasz opcję „Dodaj do ulubionych”, którą znajdziesz w górnym rogu każdego odcinka.

8.jpg

Odcinki dodane do „Ulubionych” trafiają na Twoją listę programów, którą możesz zobaczyć jedynie po zalogowaniu.  Jeśli  oglądasz Player na komputerze za pośrednictwem przeglądarki – lista „Ulubionych” jest dostępna  z pola logowania, a jeśli oglądasz na urządzeniach mobilnych lub telewizorach - z pola wyboru kategorii . Do listy możesz dostać się takżez każdego odcinka dostępnego na Playerze.

9a.jpg
9b.jpg

Programy, które dodałeś do ulubionych, będą w czasie zalogowania na Playerze oznaczone graficznie – niebieską gwiazdką.

10.jpg

Jeśli  gwiazdka zmieni kolor na czerwony, oznacza to, że w Playerze pojawił się nowy odcinek Twojego ulubionego programu, dodany po Twojej ostatniej wizycie na stronie.

11.jpg

Do „Ulubionych” dodawane są całe programy, a nie odcinki. Każdy z nich możesz usunąć  w dowolnym momencie  - z poziomu listy lub z poziomu odcinka.

12.jpg

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty