FAQ - najczęściej zadawane pytania

odpowiedź

Jak działa „Kontynuuj oglądanie”?

powrót do FAQ

Aby kontynuować oglądanie, musisz być zarejestrowanym  użytkownikiem.  Funkcjonalność zadziała poprawnie jeśli obejrzysz co najmniej 1 minutę konkretnego materiału wideo.  Z  opcji „kontynuuj oglądanie” można skorzystać wielokrotnie przy jednym odcinku.

Po naciśnięciu przycisku „Zakończ”, każde wideo, które oglądałeś dłużej niż 1 minutę, zostanie zapamiętane przez aplikację i trafi na Twoją listę „kontynuuj oglądanie”.

Aby kontynuować oglądanie, możesz skorzystać z każdego dowolnego urządzenia z dostępem do aplikacji. Musisz jedynie być na nim zalogowany. Wówczas wystarczy, że klikniesz „Oglądaj” na odcinku, którego seans musiałeś przerwać i potwierdzisz chęć kontynuowania  na okienku, które się wówczas pojawi.

1.jpg

Po kliknięciu „tak” odcinek automatycznie uruchomi się od tego momentu, na którym zakończyłeś oglądanie.

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty