FAQ - najczęściej zadawane pytania

odpowiedź

Do czego służy „lista kontynuuj oglądanie”?

powrót do FAQ

Aby szybciej dotrzeć do odcinka, którego oglądanie chcesz kontynuować, możesz wybrać go z listy odcinków „kontynuuj oglądanie”, która po zalogowaniu jest widoczna na każdym urządzeniu z dostępem do aplikacji.  Na listę trafiają odcinki, do których wyraziłeś chęć dalszego oglądania.

2_2.jpg

Jeśli  oglądasz na komputerze za pośrednictwem przeglądarki – lista jest dostępna  z pola logowania, a jeśli oglądasz na urządzeniach mobilnych lub telewizorach - z pola wyboru kategorii.

3_przegladarka.jpg
4.jpg

Odcinki będą pozostawały na liście do momentu, kiedy nie zakończysz ich oglądania. Możesz też usunąć je ręcznie. Na urządzeniach mobilnych i telewizorach w prawym dolnym rogu zdjęcia lub obok niego znajdują się przyciski "Nie kontynuuj oglądania" oraz "usuń z ulubionych" -  one powodują usunięcie z listy.

12.jpg

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty