FAQ - najczęściej zadawane pytania

odpowiedź

Czym jest „Kontynuuj oglądanie”?

powrót do FAQ

„Kontynuuj oglądanie” jest funkcją, która  umożliwia dalsze oglądanie odcinka - w innym czasie lub na innych urządzeniach z aplikacją player. Dzięki niej możesz rozpocząć oglądanie odcinka np. na telefonie, a kontynuować je na telewizorze, tablecie lub komputerze. Funkcjonalność jest przeznaczona wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.

Odcinki, których nie skończyłeś oglądać, a wyrazisz chęć ich późniejszego dokończenia, trafiają na Twoją listę „Kontynuuj oglądanie”.

Zobacz też:

Jak działa "Kontynuuj oglądanie"?

Do czego służy "lista kontynuuj oglądanie"?

#FAQ: Chcę wiedzieć więcej

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty